Beau gemist? Boswachter Arjan Postma wil droogte bestrijden met overstromingen

Beau gemist? Boswachter Arjan Postma wil droogte bestrijden met overstromingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Nog nooit was het in Nederland op dit moment van het jaar zó droog. Na een zeer natte winter heeft de droogte onverbiddelijk toegeslagen, vooral in de oostelijke helft van het land. Volgens boswachter Arjan Postma moeten we water gaan "omarmen als een kostbaar juweel", en dat betekent: niet al het overtollige water in no-time wegpompen. Volgens Postma is het zelfs goed dat sommige delen van het land soms onder water komen te staan.

Bekijk het gesprek met Helga van Leur en Arjan Postma in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Boswachter Arjan Postma wil droogte bestrijden met overstromingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Nog nooit was het in Nederland op dit moment van het jaar zó droog. Na een zeer natte winter heeft de droogte onverbiddelijk toegeslagen, vooral in de oostelijke helft van het land. Volgens boswachter Arjan Postma moeten we water gaan "omarmen als een kostbaar juweel", en dat betekent: niet al het overtollige water in no-time wegpompen. Volgens Postma is het zelfs goed dat sommige delen van het land soms onder water komen te staan. Bekijk het gesprek met Helga van Leur en Arjan Postma in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook NOS: Afgelopen maand weinig neerslag in Nederland, leidt dit tot problemen? Bekijk deze video » Zien: In veel dijken in Nederland zitten scheuren, oppassen voor overstromingen Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Boswachter Arjan Postma wil droogte bestrijden met overstromingen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Boswachter Arjan Postma wil droogte bestrijden met overstromingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV