Beau gemist? Ruben Nicolai dacht eerst dat LEGO Masters een grap was

Beau gemist? Ruben Nicolai dacht eerst dat LEGO Masters een grap was

Het is één van de grote kijkcijferhits van het voorjaar: LEGO Masters, elke zaterdagavond te zien op RTL 4. Presentator Ruben Nicolai is te gast bij Beau om te vertellen over het succes. Hij geeft toe dat hij in eerste instantie dacht dat het programma een grap was...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Carlo Boszhard
Toen Nicolai werd gebeld door RTL-directeur Peter van der Vorst, met de vraag of hij het programma zou willen presenteren, dacht hij namelijk dat hij Carlo Boszhard aan de lijn had - die de stem van Van der Vorst nadeed. Volgens Nicolai is LEGO Masters geen typische zaterdagavondshow, met een studio vol publiek en een futuristisch decor. "We staan met achttien man in een studio." Voor de deelnemers is het echter topsport. Hoe houden ze dat vol? "Cocaïne door de koffie," grapt Nicolai.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder.

De finale van LEGO Masters is op zaterdag 30 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de finale van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Ruben Nicolai dacht eerst dat <em>LEGO Masters</em> een grap was Het is één van de grote kijkcijferhits van het voorjaar: LEGO Masters, elke zaterdagavond te zien op RTL 4. Presentator Ruben Nicolai is te gast bij Beau om te vertellen over het succes. Hij geeft toe dat hij in eerste instantie dacht dat het programma een grap was... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Carlo BoszhardToen Nicolai werd gebeld door RTL-directeur Peter van der Vorst, met de vraag of hij het programma zou willen presenteren, dacht hij namelijk dat hij Carlo Boszhard aan de lijn had - die de stem van Van der Vorst nadeed. Volgens Nicolai is LEGO Masters geen typische zaterdagavondshow, met een studio vol publiek en een futuristisch decor. "We staan met achttien man in een studio." Voor de deelnemers is het echter topsport. Hoe houden ze dat vol? "Cocaïne door de koffie," grapt Nicolai. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. De finale van LEGO Masters is op zaterdag 30 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de finale van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LEGO Masters: Lola krijgt een geniaal idee voor moeilijke opdracht Bekijk deze video » Video: Compilatie van alle tijdreis-bouwwerken in halve finale LEGO Masters Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Ruben Nicolai dacht eerst dat LEGO Masters een grap was


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Ruben Nicolai dacht eerst dat LEGO Masters een grap was of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV