Documentaire Is Geluk Te Koop: 11 juni op Videoland, bekijk de eerste beelden

Documentaire Is Geluk Te Koop: 11 juni op Videoland, bekijk de eerste beelden

Presentatoren Jelte Sondij en Lars Gierveld gaan in de documentaire Is Geluk Te Koop op zoek naar de vraag of geld inderdaad gelukkig maakt. Of met andere woorden: Is Geluk Te Koop? In Nederland is er namelijk een grote geluksbusiness, waarin mensen geld verdienen door seminars en trainingen te geven over hoe gelukkig te worden.

Bekijk de eerste beelden van Is Geluk Te Koop hieronder.

De documentaire Is Geluk Te Koop is vanaf 11 juni exclusief te zien op Videoland.

Documentaire <em>Is Geluk Te Koop</em>: 11 juni op Videoland, bekijk de eerste beelden Presentatoren Jelte Sondij en Lars Gierveld gaan in de documentaire Is Geluk Te Koop op zoek naar de vraag of geld inderdaad gelukkig maakt. Of met andere woorden: Is Geluk Te Koop? In Nederland is er namelijk een grote geluksbusiness, waarin mensen geld verdienen door seminars en trainingen te geven over hoe gelukkig te worden. Bekijk de eerste beelden van Is Geluk Te Koop hieronder. De documentaire Is Geluk Te Koop is vanaf 11 juni exclusief te zien op Videoland. Bekijk ook Videoland-docu De jacht op de Mocro-maffia krijgt vervolg: "Druk bezig met nieuwe afleveringen" Bekijk deze video » De Bachelorette: Joey voelt ‘vonken overslaan’ tijdens safaridate met Gaby Bekijk deze video »
TV :
Documentaire Is Geluk Te Koop: 11 juni op Videoland, bekijk de eerste beelden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Is Geluk Te Koop: 11 juni op Videoland, bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV