De Lama's over online shows in coronatijd: "Heerlijk avondje uit vanuit huis"

De Lama's over online shows in coronatijd: "Heerlijk avondje uit vanuit huis"

De Lama's maken vanavond, donderdag 28 mei, voor een selecte groep kijkers een coronaproof show. Ze willen een zo echt mogelijk avondje uit creëren, er is een inloop, pauze en je kan stoelen op de eerste rij boeken.

1500 mensen kijken mee
Donderdag- en vrijdagavond zijn De Lama's live op internet te zien met hun show. Helemaal volgens de regels van het RIVM maken de mannen van een mooie show. Er zitten 1500 mensen thuis klaar en hebben online een kaartje gekocht voor het digitale theaterstuk.

Bekijk hier het Koffietijd-fragment met Ruben Nicolai over de show

Bekijk hieronder het gesprek met De Lama's over de digitale theatershow van De Lama's op donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei.

<em>De Lama's</em> over <em>online shows</em> in coronatijd: &quot;Heerlijk avondje uit vanuit huis&quot; De Lama's maken vanavond, donderdag 28 mei, voor een selecte groep kijkers een coronaproof show. Ze willen een zo echt mogelijk avondje uit creëren, er is een inloop, pauze en je kan stoelen op de eerste rij boeken. 1500 mensen kijken meeDonderdag- en vrijdagavond zijn De Lama's live op internet te zien met hun show. Helemaal volgens de regels van het RIVM maken de mannen van een mooie show. Er zitten 1500 mensen thuis klaar en hebben online een kaartje gekocht voor het digitale theaterstuk. Bekijk hier het Koffietijd-fragment met Ruben Nicolai over de show Bekijk hieronder het gesprek met De Lama's over de digitale theatershow van De Lama's op donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei.
Entertainment :
De Lama's over online shows in coronatijd: "Heerlijk avondje uit vanuit huis"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Lama's over online shows in coronatijd: "Heerlijk avondje uit vanuit huis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV