Beelden plunderingen warenhuis Minneapolis: Chaos na dood George Floyd

Beelden plunderingen warenhuis Minneapolis: Chaos na dood George Floyd

Er heerst veel onrust in Minneapolis en Los Angeles na de dood van George Floyd. In onder meer Minneapolis en Los Angeles wordt gedemonstreerd tegen politiegeweld. In Minneapolis zijn rellen uitgebroken tussen de politie en demonstranten. Agenten vuren traangas af op de betogers, terwijl die de politie met stenen bekogelden. Ook spoten ze graffiti op politiewagens.

Bekijk hieronder de NOS-beelden waarin de chaos in Minneapolis te zien is.

Beelden plunderingen warenhuis <em>Minneapolis</em>: Chaos na dood <em>George Floyd</em> Er heerst veel onrust in Minneapolis en Los Angeles na de dood van George Floyd. In onder meer Minneapolis en Los Angeles wordt gedemonstreerd tegen politiegeweld. In Minneapolis zijn rellen uitgebroken tussen de politie en demonstranten. Agenten vuren traangas af op de betogers, terwijl die de politie met stenen bekogelden. Ook spoten ze graffiti op politiewagens. Schokkende beelden van arrestatie George Floyd in Minneapolis (lange versie) Bekijk deze video » Bekijk hieronder de NOS-beelden waarin de chaos in Minneapolis te zien is.
Nieuws :
Beelden plunderingen warenhuis Minneapolis: Chaos na dood George Floyd
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beelden plunderingen warenhuis Minneapolis: Chaos na dood George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV