Irma-effect heeft ook Qmusic bereikt: Bekijk Qmusical met gebarentolk

Irma-effect heeft ook Qmusic bereikt: Bekijk Qmusical met gebarentolk

Gebarentolk is door de komst van Irma Sluis tijdens de persconferenties over corona mega populair. De opleiding tot tolk Nederlandse gebarentaal in Utrecht verwacht dit jaar meer aanmeldingen en dat komt allemaal door Irma. Ook Qmusic doet mee met de hype.

Qmusical
Irma werd in no-time bekend als de gebarentolk naast premier Mark Rutte tijdens zijn persconferenties over de coronacrisis afgelopen maand. Men spreekt al over het 'Irma-effect'. Radiozender Qmusic doet ook mee met de hype en heeft een eigen gebarentolk voor de Qmusical.

Bekijk hieronder de gebarentolk in Qmusics Qmusical.

Irma-effect heeft ook Qmusic bereikt: Bekijk <em>Qmusical</em> met gebarentolk Gebarentolk is door de komst van Irma Sluis tijdens de persconferenties over corona mega populair. De opleiding tot tolk Nederlandse gebarentaal in Utrecht verwacht dit jaar meer aanmeldingen en dat komt allemaal door Irma. Ook Qmusic doet mee met de hype. QmusicalIrma werd in no-time bekend als de gebarentolk naast premier Mark Rutte tijdens zijn persconferenties over de coronacrisis afgelopen maand. Men spreekt al over het 'Irma-effect'. Radiozender Qmusic doet ook mee met de hype en heeft een eigen gebarentolk voor de Qmusical. Bekijk hier de bijzondere ode aan Irma Sluis door Mooi Wark Bekijk deze video » Bekijk hieronder de gebarentolk in Qmusics Qmusical.
Entertainment :
Irma-effect heeft ook Qmusic bereikt: Bekijk Qmusical met gebarentolk
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Irma-effect heeft ook Qmusic bereikt: Bekijk Qmusical met gebarentolk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV