Temptation Island: Arda en Elke ontmoeten elkaar bij pijnlijk laatste kampvuur

Temptation Island: Arda en Elke ontmoeten elkaar bij pijnlijk laatste kampvuur

Hieronder zie je een fragment uit Temptation Island. Je kunt hier de hele aflevering van Temptation Island terugkijken.

Temptation Island is voor Arda en Elke niet geworden wat ze er van tevoren van gedacht hadden. De twee dachten een perfecte relatie te hebben, maar Arda bleek de verleiding niet te kunnen weerstaan. Het koppel ontmoet elkaar bij het laatste kampvuur. Elke hoopt op antwoorden en een verklaring, maar die kan Arda haar niet geven.

Bekijk het laatste kampvuur van Arda en Elke hieronder.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 te zien op RTL 5 of je kunt vast vooruitkijken op Videoland. Heb je Temptation Island gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island</em>: Arda en Elke ontmoeten elkaar bij pijnlijk laatste kampvuur Hieronder zie je een fragment uit Temptation Island. Je kunt hier de hele aflevering van Temptation Island terugkijken. Temptation Island is voor Arda en Elke niet geworden wat ze er van tevoren van gedacht hadden. De twee dachten een perfecte relatie te hebben, maar Arda bleek de verleiding niet te kunnen weerstaan. Het koppel ontmoet elkaar bij het laatste kampvuur. Elke hoopt op antwoorden en een verklaring, maar die kan Arda haar niet geven. Bekijk het laatste kampvuur van Arda en Elke hieronder. Temptation Island is elke woensdag om 20.30 te zien op RTL 5 of je kunt vast vooruitkijken op Videoland. Heb je Temptation Island gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bizar laatste kampvuur Temptation Island: Zach is teleurgesteld in Simone Bekijk deze video » Temptation Island gemist? Christian en Angela vliegen elkaar in de armen Bekijk deze video »
Temptation Island :
Temptation Island: Arda en Elke ontmoeten elkaar bij pijnlijk laatste kampvuur


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: Arda en Elke ontmoeten elkaar bij pijnlijk laatste kampvuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV