Roland Garros: zo ziet het nieuwe stadion na investering 380 miljoen euro eruit

Roland Garros: zo ziet het nieuwe stadion na investering 380 miljoen euro eruit

Tennistoernooi Roland Garros vindt normaal gesproken plaats in mei en juni, maar door de coronacrisis is het toernooi van Parijs uitgesteld. Vooralsnog staat Roland Garros gepland voor 20 september tot 4 oktober.

Publiek
In de afgelopen tijd heeft de organisatie er alles aan gedaan om het stadion te vernieuwen met een investering van 380 miljoen euro. De organisatie hoopt dan ook dat het graveltoernooi in de herfst mét publiek gespeeld kan worden.

Bekijk de beelden van het nieuwe stadion van Roland Garros hieronder.

<em>Roland Garros</em>: zo ziet het nieuwe stadion na investering <em>380 miljoen euro</em> eruit Tennistoernooi Roland Garros vindt normaal gesproken plaats in mei en juni, maar door de coronacrisis is het toernooi van Parijs uitgesteld. Vooralsnog staat Roland Garros gepland voor 20 september tot 4 oktober. PubliekIn de afgelopen tijd heeft de organisatie er alles aan gedaan om het stadion te vernieuwen met een investering van 380 miljoen euro. De organisatie hoopt dan ook dat het graveltoernooi in de herfst mét publiek gespeeld kan worden. Bekijk de beelden van het nieuwe stadion van Roland Garros hieronder. Bekijk ook Rafael Nadal wint Roland Garros 2019, bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Zondag in NOS Studio Sport: Martin Verkerk schrijft historie op Roland Garros Bekijk deze video »
Tennis :
Roland Garros: zo ziet het nieuwe stadion na investering 380 miljoen euro eruit


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roland Garros: zo ziet het nieuwe stadion na investering 380 miljoen euro eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV