NOS Sport: Gareth Bale reageert op ophef over zijn hobby golf

NOS Sport: Gareth Bale reageert op ophef over zijn hobby golf

Gareth Bale werd in 2013 met hoge verwachtingen en een prijskaartje van ruim 100 miljoen euro binnengehaald door Real Madrid. Die overstap is, ondanks het winnen van vier Champions League-bekers, niet geworden wat men ervan verwacht had.

NOS Sport: <em>Gareth Bale</em> reageert op ophef over zijn hobby <em>golf</em> Gareth Bale werd in 2013 met hoge verwachtingen en een prijskaartje van ruim 100 miljoen euro binnengehaald door Real Madrid. Die overstap is, ondanks het winnen van vier Champions League-bekers, niet geworden wat men ervan verwacht had. Wales. Golf. Madrid.Fans van Real Madrid vinden daarnaast dat Bale niet genoeg om zijn club geeft. Dat maakten zij duidelijk met een spandoek met de tekst 'Wales. Golf. Madrid. In die volgorde.' Sindsdien is er veel ophef over de hobby van de aanvaller. Bekijk de reactie van Gareth Bale op de ophef hierboven. Hieronder kun je het volledige interview met Bale zien, waarin hij onder meer vertelt over zijn carrière en zijn leven als profvoetballer. Interview met Gareth Bale over carrière en leven als profvoetballer Bekijk ook Zien: Jaap Stam reageert op 'foto-fout' van FC Cincinnati Bekijk deze video » Zien: Cristiano Ronaldo maakt indruk op training Juventus met briljante bal Bekijk deze video »
Voetbal :
NOS Sport: Gareth Bale reageert op ophef over zijn hobby golf

Wales. Golf. Madrid.
Fans van Real Madrid vinden daarnaast dat Bale niet genoeg om zijn club geeft. Dat maakten zij duidelijk met een spandoek met de tekst 'Wales. Golf. Madrid. In die volgorde.' Sindsdien is er veel ophef over de hobby van de aanvaller.

Bekijk de reactie van Gareth Bale op de ophef hierboven. Hieronder kun je het volledige interview met Bale zien, waarin hij onder meer vertelt over zijn carrière en zijn leven als profvoetballer.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Sport: Gareth Bale reageert op ophef over zijn hobby golf of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV