Zien: brandstichter eendenslachterij Ermelo steekt ook zichzelf in brand

Zien: brandstichter eendenslachterij Ermelo steekt ook zichzelf in brand

In de nacht van 27 op 28 mei zijn er bij de eendenslachterij Tomassen Duck-To vijf vrachtwagens uitgebrand. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de brandstichter ook zichzelf in brand steekt. Van hem ontbreekt nu ieder spoor.

Domme actie
Op de camerabeelden is duidelijk te zien hoe de brandstichter een brandbare vloeistof op en naast de vrachtwagens van het bedrijf giet. Na een schijnbaar zorgvuldige voorbereiding wil hij de brand aansteken, en dat lukt ook; hij had echter niet op de enorme steekvlam gerekend. De beelden laten zien hoe de man in lichterlaaie wegrent.

Bekijk de beelden van de brandstichter bij de eendenslachterij in Ermelo hieronder.

Zien: brandstichter <em>eendenslachterij Ermelo</em> steekt ook zichzelf in brand In de nacht van 27 op 28 mei zijn er bij de eendenslachterij Tomassen Duck-To vijf vrachtwagens uitgebrand. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de brandstichter ook zichzelf in brand steekt. Van hem ontbreekt nu ieder spoor. Domme actieOp de camerabeelden is duidelijk te zien hoe de brandstichter een brandbare vloeistof op en naast de vrachtwagens van het bedrijf giet. Na een schijnbaar zorgvuldige voorbereiding wil hij de brand aansteken, en dat lukt ook; hij had echter niet op de enorme steekvlam gerekend. De beelden laten zien hoe de man in lichterlaaie wegrent. Bekijk de beelden van de brandstichter bij de eendenslachterij in Ermelo hieronder. Bekijk ook Zien: brandstichters sluiten zichzelf per ongeluk op in fietsenstalling Groningen Bekijk deze video » Video: Vijf vrachtwagens eendenslachterij in Ermelo gaan in vlammen op Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: brandstichter eendenslachterij Ermelo steekt ook zichzelf in brand

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: brandstichter eendenslachterij Ermelo steekt ook zichzelf in brand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV