Chantal Janzen deelt hilarische video van haar kids op piano en gitaar

Chantal Janzen deelt hilarische video van haar kids op piano en gitaar

Chantal Janzen vindt het erg belangrijk dat haar kinderen worden opgevoed met veel muziek. Dit liet de presentatrice al eerder zien in een vrolijk dansfilmpje.

Vacature vrijgekomen
Vandaag deelt ze een hilarische video waarin te horen is hoe goed de twee broers muziek kunnen maken: "Vanwege verschil van mening over inzet, is de vacature voor ‘gitarist van de band’ vlak na deze sessie vrijgekomen", grapt Chantal.

Bekijk hieronder de muzikale video van Chantal Janzens zoons op piano en gitaar.

<em>Chantal Janzen</em> deelt hilarische video van haar kids op piano en gitaar Chantal Janzen vindt het erg belangrijk dat haar kinderen worden opgevoed met veel muziek. Dit liet de presentatrice al eerder zien in een vrolijk dansfilmpje. Vacature vrijgekomenVandaag deelt ze een hilarische video waarin te horen is hoe goed de twee broers muziek kunnen maken: "Vanwege verschil van mening over inzet, is de vacature voor ‘gitarist van de band’ vlak na deze sessie vrijgekomen", grapt Chantal. Video: Bobby heeft muzikaliteit van zijn moeder Chantal Janzen Bekijk deze video » Bekijk hieronder de muzikale video van Chantal Janzens zoons op piano en gitaar.
Entertainment :
Chantal Janzen deelt hilarische video van haar kids op piano en gitaar
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen deelt hilarische video van haar kids op piano en gitaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV