Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: "Inademen van eigen CO2 maakt je ziek"

Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: "Inademen van eigen CO2 maakt je ziek"

Verpleegster Danika Bueno plaatste onlangs een video op YouTube waarin ze de mensheid waarschuwt tegen het gebruik van mondkapjes. De verpleegster vertelt als je de hele dag een mondkapje draagt, dat dit niet goed is: “Je ademt niet alleen je eigen bacteriën in omdat je geen frisse lucht krijgt, maar je beschadigt ook je lichaam door gedurende langere tijd je eigen CO2 in te ademen.”

"Meer kans op besmetting"
“Mondkapjes zijn zeer ineffectief tegen virussen. De N95-maskers die zorgmedewerkers dragen, zijn bedoeld om de verspreiding van tuberculose te voorkomen. Tuberculose is een bacterie. Er zit een groot verschil tussen een bacterie en een virus. Een bacterie is ongeveer 1000 keer zo groot als een virus. Als je dus denkt dat je jezelf beschermt door een mondkapje te dragen, heb je het mis. Door een mondkapje te dragen, heb ik juist meer kans om besmet te raken omdat ik mijn lichaam acidotisch (verzuring van het bloed, red.) maak en omdat ik mijn gezicht vaker aanraak. Waarom werken we het immuunsysteem tegen?”, vraagt verpleegster Danika zich af.

"Dit is de waarheid"
De verpleegster kreeg steun van collega’s. Verpleegkundige Susanne Miller reageerde: “Ik ben het hiermee eens! Ik ben ook een verpleegster en dit is de waarheid! Het volk moet worden bijgespijkerd vanwege al die onjuiste verhalen in de mainstream media! Het inademen van je eigen CO2 maakt je ziek! Je bent heel dapper Danika!”

<em>Verpleegster</em> waarschuwt tegen mondkapjes: &quot;Inademen van eigen CO2 maakt je ziek&quot; Verpleegster Danika Bueno plaatste onlangs een video op YouTube waarin ze de mensheid waarschuwt tegen het gebruik van mondkapjes. De verpleegster vertelt als je de hele dag een mondkapje draagt, dat dit niet goed is: “Je ademt niet alleen je eigen bacteriën in omdat je geen frisse lucht krijgt, maar je beschadigt ook je lichaam door gedurende langere tijd je eigen CO2 in te ademen.” "Meer kans op besmetting"“Mondkapjes zijn zeer ineffectief tegen virussen. De N95-maskers die zorgmedewerkers dragen, zijn bedoeld om de verspreiding van tuberculose te voorkomen. Tuberculose is een bacterie. Er zit een groot verschil tussen een bacterie en een virus. Een bacterie is ongeveer 1000 keer zo groot als een virus. Als je dus denkt dat je jezelf beschermt door een mondkapje te dragen, heb je het mis. Door een mondkapje te dragen, heb ik juist meer kans om besmet te raken omdat ik mijn lichaam acidotisch (verzuring van het bloed, red.) maak en omdat ik mijn gezicht vaker aanraak. Waarom werken we het immuunsysteem tegen?”, vraagt verpleegster Danika zich af. Bekijk Danny op straat #17: Danny Ghosen in gesprek met vaccinatie weigeraars Bekijk deze video » "Dit is de waarheid"De verpleegster kreeg steun van collega’s. Verpleegkundige Susanne Miller reageerde: “Ik ben het hiermee eens! Ik ben ook een verpleegster en dit is de waarheid! Het volk moet worden bijgespijkerd vanwege al die onjuiste verhalen in de mainstream media! Het inademen van je eigen CO2 maakt je ziek! Je bent heel dapper Danika!”
Nieuws :
Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: "Inademen van eigen CO2 maakt je ziek"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: "Inademen van eigen CO2 maakt je ziek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV