Bekijk LIVE Het coronavirus: feiten en fabels van de NOS

Bekijk LIVE Het coronavirus: feiten en fabels van de NOS

Bekijk hieronder LIVE de aflevering van Het coronavirus: feiten en fabels vanaf 20.30 uur.

Donderdagavond wordt de vierde aflevering van Het coronavirus: feiten en fabels uitgezonden door de NOS. In de uitzending, gepresenteerd door Winfried Baijens en Saïda Maggé, geven experts antwoord op de meest belangrijke vragen over het coronavirus.

Zomervakantie
Er worden onder meer vragen gesteld over de zomervakantie en thuiswerken. Kunnen we deze zomer wel op vakantie en hoe lang moeten we nog thuis blijven werken? In de uitzending wordt antwoord gegeven op al deze vragen.

Het coronavirus: feiten en fabels begint om 20.30 uur en is ook te zien op NPO 1. Heb je Het coronavirus: feiten en fabels gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken bij GIds.tv.

Bekijk LIVE <em>Het coronavirus: feiten en fabels</em> van de NOS Bekijk hieronder LIVE de aflevering van Het coronavirus: feiten en fabels vanaf 20.30 uur. Donderdagavond wordt de vierde aflevering van Het coronavirus: feiten en fabels uitgezonden door de NOS. In de uitzending, gepresenteerd door Winfried Baijens en Saïda Maggé, geven experts antwoord op de meest belangrijke vragen over het coronavirus. ZomervakantieEr worden onder meer vragen gesteld over de zomervakantie en thuiswerken. Kunnen we deze zomer wel op vakantie en hoe lang moeten we nog thuis blijven werken? In de uitzending wordt antwoord gegeven op al deze vragen. Het coronavirus: feiten en fabels begint om 20.30 uur en is ook te zien op NPO 1. Heb je Het coronavirus: feiten en fabels gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken bij GIds.tv. Bekijk ook Toekomst Van Nederland: Leven Na Corona: Meeste kijkers zijn het eens met Johan Derksen Bekijk deze video » Terugkijken: persconferentie Mark Rutte na crisisoverleg (27 mei) Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE Het coronavirus: feiten en fabels van de NOS


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE Het coronavirus: feiten en fabels van de NOS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV