Bekijk hier het tv-debuut van Jules met haar single 'Shoes don’t fit'

Bekijk hier het tv-debuut van Jules met haar single 'Shoes don’t fit'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M op donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele M-uitzending van 28 mei terugkijken.

Jules begon haar zangcarrière in de band van een studentenvereniging. Niet lang daarna werden haar covers opgepikt en bracht ze haar debuutsingle ‘Shoes don’t fit’ uit. Donderdagavond was ze te gast bij M en speelde daar een kort stukje van het catchy nummer.

Bekijk het hele item in de video hieronder. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.

Bekijk hier het tv-debuut van <em>Jules</em> met haar single 'Shoes don’t fit' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M op donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele M-uitzending van 28 mei terugkijken. Jules begon haar zangcarrière in de band van een studentenvereniging. Niet lang daarna werden haar covers opgepikt en bracht ze haar debuutsingle ‘Shoes don’t fit’ uit. Donderdagavond was ze te gast bij M en speelde daar een kort stukje van het catchy nummer. Bekijk het hele item in de video hieronder. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? Bente zingt haar nieuwe single Liefste, Ken Je Mij Bekijk deze video » Talkshow M gemist? WIES treedt op met het nummer 'Radiostilte' Bekijk deze video »
Talkshow :
Bekijk hier het tv-debuut van Jules met haar single 'Shoes don’t fit'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier het tv-debuut van Jules met haar single 'Shoes don’t fit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV