Talkshow M gemist? Rick van der Made leest brief over overleden Saïd Zankoua voor

Talkshow M gemist? Rick van der Made leest brief over overleden Saïd Zankoua voor

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken.

Dichter Rick van der Made leest een deel van de brief die hij aan de moeder van Saïd Zankoua schreef voor in talkshow M. Saïd was een bekende LHBTI-activist van Marokkaanse afkomst en overleed vorige week op 30-jarige leeftijd aan de gevolgen van epilepsie.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Rick van der Made</em> leest brief over overleden <em>Saïd Zankoua</em> voor Hieronder zie je een fragment uit talkshow M. Je kunt hier de hele aflevering van M terugkijken. Dichter Rick van der Made leest een deel van de brief die hij aan de moeder van Saïd Zankoua schreef voor in talkshow M. Saïd was een bekende LHBTI-activist van Marokkaanse afkomst en overleed vorige week op 30-jarige leeftijd aan de gevolgen van epilepsie. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Talkshow M gemist? Kajsa Ollongren wil geen partijleider D66 worden Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Arie Boomsma praat over ontmoeting met overleden Saïd Zankoua Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Rick van der Made leest brief over overleden Saïd Zankoua voor


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Rick van der Made leest brief over overleden Saïd Zankoua voor of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV