Vanavond in Op1: Onno Hoes, Ferd Grapperhaus, Jan Slagter en meer

Vanavond in Op1: Onno Hoes, Ferd Grapperhaus, Jan Slagter en meer

Donderdag 28 mei, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 28 mei 2020

  • Na een adembenemend bezoek aan een gesloten Keukenhof, neemt Omroep MAX-directeur Jan Slagter zijn kijkers dit keer mee naar het Paleis op de Dam, het officiële ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Bij Op1 praat hij over dit unieke inkijkje in het paleis.

  • Onno Hoes van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) voorziet een verschuiving van de stad naar het platteland nu we massaal thuiswerken. Sonja Meijerink is directeur van het software bedrijf Typeqast, dat deze maand vanwege het thuiswerken de kantoorhuur zelfs heeft opgezegd.

  • Met minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus blikken we vooruit op de heropening van de horeca op aankomende maandag, 1 juni, Hoe denkt de minister de orde te kunnen handhaven als de terrassen weer open zijn?

  • Kunnen we komende zomer op vakantie? Correspondent Tijn Sadée nam een voorproefje en reisde door een totaal verlaten Europa. Bij Op1 vertelt hij over deze bijzondere ervaring.

Bekijk de teaser voor 28 mei in de video hieronder. De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Onno Hoes, Ferd Grapperhaus, Jan Slagter en meer Donderdag 28 mei, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1. Onderwerpen van donderdag 28 mei 2020 Na een adembenemend bezoek aan een gesloten Keukenhof, neemt Omroep MAX-directeur Jan Slagter zijn kijkers dit keer mee naar het Paleis op de Dam, het officiële ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Bij Op1 praat hij over dit unieke inkijkje in het paleis. Onno Hoes van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) voorziet een verschuiving van de stad naar het platteland nu we massaal thuiswerken. Sonja Meijerink is directeur van het software bedrijf Typeqast, dat deze maand vanwege het thuiswerken de kantoorhuur zelfs heeft opgezegd. Met minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus blikken we vooruit op de heropening van de horeca op aankomende maandag, 1 juni, Hoe denkt de minister de orde te kunnen handhaven als de terrassen weer open zijn? Kunnen we komende zomer op vakantie? Correspondent Tijn Sadée nam een voorproefje en reisde door een totaal verlaten Europa. Bij Op1 vertelt hij over deze bijzondere ervaring. Bekijk de teaser voor 28 mei in de video hieronder. De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Anna Gimbrère vertelt wat lancering SpaceX-raket zo bijzonder maakt Bekijk deze video » Op1 gemist? Albert Verlinde moest 600 medewerkers vertellen dat musicals tot maart zijn uitgesteld Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Onno Hoes, Ferd Grapperhaus, Jan Slagter en meer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Onno Hoes, Ferd Grapperhaus, Jan Slagter en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV