Zien: Nederlands topmodel Romee Strijd is zwanger

Zien: Nederlands topmodel Romee Strijd is zwanger

Goed nieuws voor de 24-jarige Romee Strijd! Het Nederlandse topmodel en haar vriend Laurens van Leeuwen verwachten binnenkort hun allereerste kindje. Dit liet Romee donderdagmiddag weten via haar Instagram.

Lastige periode
Romee vertelt in haar nieuwste video waarom ze extra dankbaar is voor het kleine kindje in haar buik. Ze is namelijk een aantal jaar geleden gediagnosticeerd met PCOS, een aandoening waardoor de eisprong vaak uitblijft. De angst om nooit kinderen te kunnen krijgen werd door deze diagnose steeds groter. "Ik ben zo blij en dankbaar!", aldus het topmodel.

Bekijk de bekendmaking van Romee's zwangerschap in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Zien: Nederlands topmodel <em>Romee Strijd</em> is zwanger Goed nieuws voor de 24-jarige Romee Strijd! Het Nederlandse topmodel en haar vriend Laurens van Leeuwen verwachten binnenkort hun allereerste kindje. Dit liet Romee donderdagmiddag weten via haar Instagram. Lastige periodeRomee vertelt in haar nieuwste video waarom ze extra dankbaar is voor het kleine kindje in haar buik. Ze is namelijk een aantal jaar geleden gediagnosticeerd met PCOS, een aandoening waardoor de eisprong vaak uitblijft. De angst om nooit kinderen te kunnen krijgen werd door deze diagnose steeds groter. "Ik ben zo blij en dankbaar!", aldus het topmodel. Bekijk de bekendmaking van Romee's zwangerschap in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Topmodel Romee Strijd over haar liefdesleven: 'We willen een intieme bruiloft' Bekijk deze video » Romee Strijd met echtgenoot openhartig over toekomst: 'Misschien wel kindjes' Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Nederlands topmodel Romee Strijd is zwanger

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nederlands topmodel Romee Strijd is zwanger of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV