Hart van Nederland: Politie schiet gevaarlijke man met bijl neer in Scheveningen

Hart van Nederland: Politie schiet gevaarlijke man met bijl neer in Scheveningen

De politie heeft donderdagavond een man neergeschoten in de Haagse wijk Scheveningen. De verdachte zou twee mensen hebben aangevallen met een bijl. Toegesnelde agenten hebben de man neergeschoten. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en ook is er een traumahelikopter opgeroepen.

Bekijk in de video van Hart van Nederland hieronder de beelden na het gewelddadige incident. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

<em>Hart van Nederland</em>: Politie schiet gevaarlijke man met bijl neer in Scheveningen De politie heeft donderdagavond een man neergeschoten in de Haagse wijk Scheveningen. De verdachte zou twee mensen hebben aangevallen met een bijl. Toegesnelde agenten hebben de man neergeschoten. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en ook is er een traumahelikopter opgeroepen. Bekijk in de video van Hart van Nederland hieronder de beelden na het gewelddadige incident. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Zien: omstanders reageren geschrokken op man met hakbijl in Scheveningen Bekijk deze video » Doorgedraaide man doodgeschoten in Hilversum: wat is er precies gebeurd? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: Politie schiet gevaarlijke man met bijl neer in ScheveningenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV