Video: Peter R. de Vries woedend om dood George Floyd: ''Puur machtsmisbruik!''

Video: Peter R. de Vries woedend om dood George Floyd: ''Puur machtsmisbruik!''

De Verenigde Staten - en de rest van de wereld - zijn opgeschrikt door de tragische dood van de Amerikaan George Floyd. De vier politieagenten die betrokken waren bij zijn dood werden op staande voet ontslagen.

Veel verontwaardiging
Wereldwijd wordt er met afschuw gereageerd en ook misdaadverslaggever Peter R. de Vries is woedend om het voorval. Bij RTL Boulevard vertelt hij meer over het problematische systeem in Amerika en de discriminatie en machtsmisbruik van veel agenten.

Let op: de beelden in het item van RTL Boulevard kunnen als schokkend worden ervaren. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Peter R. de Vries</em> woedend om dood <em>George Floyd</em>: ''Puur machtsmisbruik!'' De Verenigde Staten - en de rest van de wereld - zijn opgeschrikt door de tragische dood van de Amerikaan George Floyd. De vier politieagenten die betrokken waren bij zijn dood werden op staande voet ontslagen. Veel verontwaardigingWereldwijd wordt er met afschuw gereageerd en ook misdaadverslaggever Peter R. de Vries is woedend om het voorval. Bij RTL Boulevard vertelt hij meer over het problematische systeem in Amerika en de discriminatie en machtsmisbruik van veel agenten. Let op: de beelden in het item van RTL Boulevard kunnen als schokkend worden ervaren. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: dood van George Floyd leidt tot massale protesten in Minneapolis Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Belastingdienst schuldig aan etnisch profileren Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Peter R. de Vries woedend om dood George Floyd: ''Puur machtsmisbruik!''
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen