Zien: Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: ''Ik heb me heel beroerd gevoeld''

Zien: Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: ''Ik heb me heel beroerd gevoeld''

Topmodel Kim Feenstra is onwijs gelukkig nu ze eindelijk in verwachting is van haar eerste kindje. Feenstra kan nog steeds niet geloven dat ze moeder wordt, vertelde ze donderdag in RTL Boulevard.

IVF-behandeling
Het is niet gelukt om op natuurlijke wijze zwanger te worden, daarom hebben Kim en haar vriend Stanley gekozen voor IVF. Het bleef een lastige opgave en een behoorlijk zwaar traject, maar nu kan het topmodel vol trots vertellen over haar kleine. Bekijk het hele interview in de video hieronder.

Zien: <em>Kim Feenstra</em> openhartig over zwangerschap: ''Ik heb me heel beroerd gevoeld'' Topmodel Kim Feenstra is onwijs gelukkig nu ze eindelijk in verwachting is van haar eerste kindje. Feenstra kan nog steeds niet geloven dat ze moeder wordt, vertelde ze donderdag in RTL Boulevard. IVF-behandelingHet is niet gelukt om op natuurlijke wijze zwanger te worden, daarom hebben Kim en haar vriend Stanley gekozen voor IVF. Het bleef een lastige opgave en een behoorlijk zwaar traject, maar nu kan het topmodel vol trots vertellen over haar kleine. Bekijk het hele interview in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Babynieuws: Kim Feenstra zwanger van eerste kindje en deelt echo beelden Bekijk deze video » Zien: Nederlands topmodel Romee Strijd is zwanger Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: ''Ik heb me heel beroerd gevoeld''

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kim Feenstra openhartig over zwangerschap: ''Ik heb me heel beroerd gevoeld'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen