Beau gemist? Minister Wopke Hoekstra is trots: ''Akkoord met KLM is er bijna''

Beau gemist? Minister Wopke Hoekstra is trots: ''Akkoord met KLM is er bijna''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 28 mei terugkijken.

Minister van Financiën Wopke Hoekstra vertelt bij Beau over de enorme bonus van Air France-KLM topman Ben Smith waar hij tegen gestemd heeft. "Gaat u er maar vanuit dat onze opvatting duidelijk is.'', aldus Hoekstra. Ook praat hij bij Beau over de reorganisatie van KLM en de onderhandelingen op dit moment.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Minister <em>Wopke Hoekstra</em> is trots: ''Akkoord met KLM is er bijna'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 28 mei terugkijken. Minister van Financiën Wopke Hoekstra vertelt bij Beau over de enorme bonus van Air France-KLM topman Ben Smith waar hij tegen gestemd heeft. "Gaat u er maar vanuit dat onze opvatting duidelijk is.'', aldus Hoekstra. Ook praat hij bij Beau over de reorganisatie van KLM en de onderhandelingen op dit moment. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Goedemorgen Nederland: "Wopke Hoekstra heeft de regels niet nageleefd" Bekijk deze video » Video: derde steunpakket Wopke Hoekstra niet vanzelfsprekend Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Minister Wopke Hoekstra is trots: ''Akkoord met KLM is er bijna''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Minister Wopke Hoekstra is trots: ''Akkoord met KLM is er bijna'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV