Zien: Jan van Zanen wordt nieuwe burgemeester van Den Haag

Zien: Jan van Zanen wordt nieuwe burgemeester van Den Haag

Jan van Zanen wordt de nieuwe burgemeester van Den Haag. De Haagse gemeenteraad koos voor de 58-jarige Van Zanen, die sinds 2014 burgemeester van Utrecht is, in een besloten vergadering. De gemeente was al sinds oktober op zoek naar een nieuwe burgemeester sinds het opstappen van Pauline Krikke.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Zien: <em>Jan van Zanen</em> wordt nieuwe burgemeester van Den Haag Jan van Zanen wordt de nieuwe burgemeester van Den Haag. De Haagse gemeenteraad koos voor de 58-jarige Van Zanen, die sinds 2014 burgemeester van Utrecht is, in een besloten vergadering. De gemeente was al sinds oktober op zoek naar een nieuwe burgemeester sinds het opstappen van Pauline Krikke. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Pauline Krikke treedt af als burgmeester Den Haag Bekijk deze video » Burgemeester Pauline Krikke: 'Ik lig al een hele tijd onder vuur' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Jan van Zanen wordt nieuwe burgemeester van Den Haag

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jan van Zanen wordt nieuwe burgemeester van Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV