Bekijk de teaser vanThe Roast of Johnny de Mol

Bekijk de teaser vanThe Roast of Johnny de Mol

Bekijk de teaser van<em>The Roast of Johnny de Mol</em> Dinsdag 13 december om 20:30 zendt Comedy Central voor de derde keer weer de jaarlijkse Roast uit. Dit jaar wordt presentator Johnny de Mol op de hak genomen door ondere andere Heleen van Royen. Bekijk op Gids.tv de eerste beelden. Bekijk hier meer over de roast van Johnny de Mol. Op dinsdagavond 18 december kun je de gehele roast van Johnny de Mol bekijken op Comedy Central. Comedy Central vind je bij Ziggo op kanaal 15 en KPN op kanaal 12. Bekijk hier het volledige overzicht op welk kanaal Comedy Central te zien is.
TV :
Bekijk de teaser vanThe Roast of Johnny de Mol

Dinsdag 13 december om 20:30 zendt Comedy Central voor de derde keer weer de jaarlijkse Roast uit. Dit jaar wordt presentator Johnny de Mol op de hak genomen door ondere andere Heleen van Royen. Bekijk op Gids.tv de eerste beelden.

Bekijk hier meer over de roast van Johnny de Mol.

Op dinsdagavond 18 december kun je de gehele roast van Johnny de Mol bekijken op Comedy Central. Comedy Central vind je bij Ziggo op kanaal 15 en KPN op kanaal 12. Bekijk hier het volledige overzicht op welk kanaal Comedy Central te zien is.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de teaser vanThe Roast of Johnny de Mol of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen