Zien: familie Meiland reageert op spannende dag: ''Wij gaan een wijntje doen!''

Zien: familie Meiland reageert op spannende dag: ''Wij gaan een wijntje doen!''

De coronacrisis houdt ook Chateau Meiland in zijn greep. De inkomsten lopen terug en het regent annuleringen. Martien Meiland vreest het ergste en heeft het nog altijd moeilijk met de maatregelen.

Goed nieuws
Gelukkig kwam donderdag 28 mei het verlossende woord na de persconferentie in Frankrijk, want zoals het er nu naar uitziet mag de familie deze zomer weer gasten ontvangen! Shownieuws sprak met Martien over dit fantastische nieuws. Bekijk in de video hieronder het hele gesprek.

Zien: familie Meiland reageert op spannende dag: ''Wij gaan een wijntje doen!'' De coronacrisis houdt ook Chateau Meiland in zijn greep. De inkomsten lopen terug en het regent annuleringen. Martien Meiland vreest het ergste en heeft het nog altijd moeilijk met de maatregelen. Goed nieuwsGelukkig kwam donderdag 28 mei het verlossende woord na de persconferentie in Frankrijk, want zoals het er nu naar uitziet mag de familie deze zomer weer gasten ontvangen! Shownieuws sprak met Martien over dit fantastische nieuws. Bekijk in de video hieronder het hele gesprek. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv. Maxime Meiland: "Moet ik de prostitutie in?" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Familie Meiland heeft het moeilijk met coronamaatregelen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: familie Meiland reageert op spannende dag: ''Wij gaan een wijntje doen!''

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: familie Meiland reageert op spannende dag: ''Wij gaan een wijntje doen!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV