Op1: Ferd Grapperhaus reageert op viral uitspraak ''Slimmer chillen = Corona killen''

Op1: Ferd Grapperhaus reageert op viral uitspraak ''Slimmer chillen = Corona killen''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 mei terugkijken.

Minister Fred Grapperhaus was donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over zijn memorabele filmpjes als ‘Slimmer chillen = Corona killen’ en zijn '1 juno'-uitspraak.

Een heuse mokkenset
De minister geniet van alle leuke reacties van de jongeren op zijn 'hippe' taalgebruik. Grapperhaus is zelfs zo enthousiast dat hij voorstelt om mokken te laten maken met zijn teksten voor het goede doel. Bekijk het hele item in de video hieronder.

<em>Op1</em>: <em>Ferd Grapperhaus</em> reageert op viral uitspraak ''Slimmer chillen = Corona killen'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 mei terugkijken. Minister Fred Grapperhaus was donderdagavond te gast bij Op1 om te praten over zijn memorabele filmpjes als ‘Slimmer chillen = Corona killen’ en zijn '1 juno'-uitspraak. Een heuse mokkensetDe minister geniet van alle leuke reacties van de jongeren op zijn 'hippe' taalgebruik. Grapperhaus is zelfs zo enthousiast dat hij voorstelt om mokken te laten maken met zijn teksten voor het goede doel. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Albert Verlinde moest 600 medewerkers vertellen dat musicals tot maart zijn uitgesteld Bekijk deze video » Op1: Daniel Bonn benadrukt belang van ventileren: ''Gooi ramen en deuren open!'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Ferd Grapperhaus reageert op viral uitspraak ''Slimmer chillen = Corona killen''

Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Ferd Grapperhaus reageert op viral uitspraak ''Slimmer chillen = Corona killen'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV