Zien: omstanders reageren geschrokken op man met hakbijl in Scheveningen

Zien: omstanders reageren geschrokken op man met hakbijl in Scheveningen

De politie heeft donderdagavond een man neergeschoten in de Haagse wijk Scheveningen. De verdachte zou twee mensen hebben aangevallen met een bijl.

Geschrokken bewoners
Agenten hebben de man uiteindelijk neergeschoten. Omstanders vertelden tegen Hart van Nederland dat de verdachte in de buurt van het incident woont en flink in de war was.

Bekijk in de video van Hart van Nederland hieronder de verhalen van de omstanders. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Zien: omstanders reageren geschrokken op <em>man met hakbijl</em> in Scheveningen De politie heeft donderdagavond een man neergeschoten in de Haagse wijk Scheveningen. De verdachte zou twee mensen hebben aangevallen met een bijl. Geschrokken bewonersAgenten hebben de man uiteindelijk neergeschoten. Omstanders vertelden tegen Hart van Nederland dat de verdachte in de buurt van het incident woont en flink in de war was. Bekijk in de video van Hart van Nederland hieronder de verhalen van de omstanders. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Zien: medewerkers slachthuis Vion in Apeldoorn opgesloten door politie Bekijk deze video » Doorgedraaide man doodgeschoten in Hilversum: wat is er precies gebeurd? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: omstanders reageren geschrokken op man met hakbijl in Scheveningen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: omstanders reageren geschrokken op man met hakbijl in Scheveningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV