Zien: Davina Michelle emotioneel door grote verrassing

Zien: Davina Michelle emotioneel door grote verrassing

Dit jaar zou de Formule 1 voor het eerst sinds 1985 weer plaatsvinden in Zandvoort. Zangers Davina Michelle kreeg de eer om een speciaal themanummer te schrijven voor de Grand Prix.

Teleurstelling
Het lied heet 'Beat Me' en gaat over hoe je met hard werken en met vallen en opstaan het onmogelijke kan realiseren. Helaas heeft ze nooit mogen optreden tijdens de Grand Prix, maar donderdag 28 mei werd de zangeres wel verrast op door autocoureur Jan Lammerseen op het verlaten circuit in Zandvoort.

Bekijk in de video van Shownieuws hieronder de emotionele Davina Michelle op Circuit Zandvoort.

Zien: <em>Davina Michelle</em> emotioneel door grote verrassing Dit jaar zou de Formule 1 voor het eerst sinds 1985 weer plaatsvinden in Zandvoort. Zangers Davina Michelle kreeg de eer om een speciaal themanummer te schrijven voor de Grand Prix. TeleurstellingHet lied heet 'Beat Me' en gaat over hoe je met hard werken en met vallen en opstaan het onmogelijke kan realiseren. Helaas heeft ze nooit mogen optreden tijdens de Grand Prix, maar donderdag 28 mei werd de zangeres wel verrast op door autocoureur Jan Lammerseen op het verlaten circuit in Zandvoort. Bekijk in de video van Shownieuws hieronder de emotionele Davina Michelle op Circuit Zandvoort. Davina Michelle trots op samenwerking met Nikkie de Jager: "Ik begon te huilen!" Bekijk deze video » Davina Michelle deelt officieel themanummer van Grand Prix Formule 1 Zandvoort: 'Beat Me' Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Davina Michelle emotioneel door grote verrassing

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Davina Michelle emotioneel door grote verrassing of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV