Op1 gemist? Crisis zorgt mogelijk voor grote verschuiving van stad naar platteland

Op1 gemist? Crisis zorgt mogelijk voor grote verschuiving van stad naar platteland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 mei terugkijken.

Onno Hoes, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), was donderdagavond te gast bij Op1. Hoes voorziet namelijk een grote verschuiving van de stad naar het platteland nu mensen massaal thuiswerken. Bekijk het hele item over de renaissance van het platteland in de video van Op1 hieronder.

<em>Op1</em> gemist? Crisis zorgt mogelijk voor grote verschuiving van stad naar platteland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 mei terugkijken. Onno Hoes, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), was donderdagavond te gast bij Op1. Hoes voorziet namelijk een grote verschuiving van de stad naar het platteland nu mensen massaal thuiswerken. Bekijk het hele item over de renaissance van het platteland in de video van Op1 hieronder. Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. "Huizenprijzen zakken vooralsnog niet echt door coronacrisis" Bekijk deze video » Op1 gemist? Correspondent Tijn Sadée maakte bijzondere reis door verlaten Europa Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Crisis zorgt mogelijk voor grote verschuiving van stad naar platteland

Op1 gemist? De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Crisis zorgt mogelijk voor grote verschuiving van stad naar platteland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV