Zien: totale chaos in Minneapolis na gewelddadige dood George Floyd

Zien: totale chaos in Minneapolis na gewelddadige dood George Floyd

De gewelddadige dood van George Floyd, de zwarte Amerikaan die door toedoen van de politie om het leven kwam, heeft in Minneapolis geleid tot totale anarchie en chaos. Op heftige beelden is te zien hoe gebouwen in brand staan en winkels worden leeggeplunderd.

Protesten
Op schokkende beelden was te zien hoe Floyd minutenlang een knie op zijn nek gedrukt kreeg door een agent, terwijl hij meerdere keren aangaf niet te kunnen ademen. Uiteindelijk overleed Floyd aan de gevolgen van het incident en dat heeft geleid tot massale protesten in Minneapolis en de rest van de Verenigde Staten. Demonstranten eisen dat de agenten zwaar worden gestraft.

Bekijk de beelden van de heftige protesten in Minneapolis hieronder.

Zien: totale chaos in <em>Minneapolis</em> na gewelddadige dood <em>George Floyd</em> De gewelddadige dood van George Floyd, de zwarte Amerikaan die door toedoen van de politie om het leven kwam, heeft in Minneapolis geleid tot totale anarchie en chaos. Op heftige beelden is te zien hoe gebouwen in brand staan en winkels worden leeggeplunderd. ProtestenOp schokkende beelden was te zien hoe Floyd minutenlang een knie op zijn nek gedrukt kreeg door een agent, terwijl hij meerdere keren aangaf niet te kunnen ademen. Uiteindelijk overleed Floyd aan de gevolgen van het incident en dat heeft geleid tot massale protesten in Minneapolis en de rest van de Verenigde Staten. Demonstranten eisen dat de agenten zwaar worden gestraft. Bekijk de beelden van de heftige protesten in Minneapolis hieronder. Bekijk ook Nieuwe heftige beelden beveiligingscamera opgedoken van arrestatie George Floyd Bekijk deze video » Video: Peter R. de Vries woedend om dood George Floyd: ''Puur machtsmisbruik!'' Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: totale chaos in Minneapolis na gewelddadige dood George Floyd

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: totale chaos in Minneapolis na gewelddadige dood George Floyd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV