Bekijk trailer animeserie Japan Sinks 2020 (vanaf 9 juli te zien op Netflix)

Bekijk trailer animeserie Japan Sinks 2020 (vanaf 9 juli te zien op Netflix)

Bekijk trailer animeserie <em>Japan Sinks 2020</em> (vanaf 9 juli te zien op Netflix) Vanaf donderdag 9 juli begeeft streaminggigant Netflix zich ook in de wereld van de Japanse anime. De serie Japan Sinks 2020 verschijnt dan op Netflix. Japan Sinks 2020 gaat over een doodgewone familie, die flink op de proef wordt gesteld als een reeks verwoestende aardbevingen complete chaos veroorzaakt in Japan. Bekijk de trailer van Japan Sinks 2020 hierboven. De animeserie Japan Sinks 2020 is vanaf donderdag 9 juli exclusief te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Netflix-film The Old Guard (vanaf 10 juli op Netflix) Bekijk deze video » Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer animeserie Japan Sinks 2020 (vanaf 9 juli te zien op Netflix)

Vanaf donderdag 9 juli begeeft streaminggigant Netflix zich ook in de wereld van de Japanse anime. De serie Japan Sinks 2020 verschijnt dan op Netflix. Japan Sinks 2020 gaat over een doodgewone familie, die flink op de proef wordt gesteld als een reeks verwoestende aardbevingen complete chaos veroorzaakt in Japan.

Bekijk de trailer van Japan Sinks 2020 hierboven. De animeserie Japan Sinks 2020 is vanaf donderdag 9 juli exclusief te zien op Netflix.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer animeserie Japan Sinks 2020 (vanaf 9 juli te zien op Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV