Najib Amhali vertelt in Beau over verslaving: "Toch gewonnen van die ziekte"

Najib Amhali vertelt in Beau over verslaving: "Toch gewonnen van die ziekte"

Najib Amhali staat bekend als één van de grootste en populairste Nederlandse cabaretiers van de afgelopen vijfentwintig jaar, maar ondertussen vocht hij acht jaar lang tegen een drank-, drugs- en gokverslaving. De strijd lijkt nu voorbij en als hij in zijn graf ligt, kunnen zijn kinderen trots zijn: "Pa heeft toch gewonnen van die ziekte."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Standbeeld voor vrouw
Amhali geeft aan dat je als vader toch een voorbeeld wil zijn voor je kinderen, maar dat is lange tijd niet gelukt door zijn verschillende verslavingen. Openhartig vertelt de cabaretier over zijn confronterende gesprekken met de psychiater, maar Beau van Erven Dorens wil ook het belang van Amhali's vrouw even aanstippen: "Lees dat boek, en dan ga ik zelf een standbeeld metselen voor die vrouw!" Zij heeft Amhali door dik en dun gesteund.

Bekijk het gesprek met Najib Amhali in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Najib Amhali</em> vertelt in <em>Beau</em> over verslaving: &quot;Toch gewonnen van die ziekte&quot; Najib Amhali staat bekend als één van de grootste en populairste Nederlandse cabaretiers van de afgelopen vijfentwintig jaar, maar ondertussen vocht hij acht jaar lang tegen een drank-, drugs- en gokverslaving. De strijd lijkt nu voorbij en als hij in zijn graf ligt, kunnen zijn kinderen trots zijn: "Pa heeft toch gewonnen van die ziekte." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Standbeeld voor vrouwAmhali geeft aan dat je als vader toch een voorbeeld wil zijn voor je kinderen, maar dat is lange tijd niet gelukt door zijn verschillende verslavingen. Openhartig vertelt de cabaretier over zijn confronterende gesprekken met de psychiater, maar Beau van Erven Dorens wil ook het belang van Amhali's vrouw even aanstippen: "Lees dat boek, en dan ga ik zelf een standbeeld metselen voor die vrouw!" Zij heeft Amhali door dik en dun gesteund. Bekijk het gesprek met Najib Amhali in Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Najib Amhali danst liefdevol met zijn vrouw Niama Bekijk deze video » Zien: hilarische beelden in Wat een Suikerfeest met Gerard Joling en Najib Amhali Bekijk deze video »
Talkshow :
Najib Amhali vertelt in Beau over verslaving: "Toch gewonnen van die ziekte"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali vertelt in Beau over verslaving: "Toch gewonnen van die ziekte" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV