Beau gemist? Jaïr Ferwerda krijgt rondleiding over circuit Zandvoort

Beau gemist? Jaïr Ferwerda krijgt rondleiding over circuit Zandvoort

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De Formule 1 van Zandvoort is definitief verplaatst naar 2021. Een verveled bericht voor liefhebbers van de autosport, maar het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen. Jaïr Ferwerda bezocht het circuit van Zandvoort voor een exclusieve rondleiding van Jan Lammers, de kleine grote man van de Nederlandse Grand Prix.

Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Jaïr Ferwerda krijgt rondleiding over circuit Zandvoort Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De Formule 1 van Zandvoort is definitief verplaatst naar 2021. Een verveled bericht voor liefhebbers van de autosport, maar het zat er natuurlijk al een beetje aan te komen. Jaïr Ferwerda bezocht het circuit van Zandvoort voor een exclusieve rondleiding van Jan Lammers, de kleine grote man van de Nederlandse Grand Prix. Bekijk het fragment uit Beau hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jan Lammers wil Formule 1 GP van Zandvoort een jaar uitstellen Bekijk deze video » Zien: geen Formule 1 in Zandvoort, organisatie maakt uitstel Grand Prix bekend Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Jaïr Ferwerda krijgt rondleiding over circuit Zandvoort

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Jaïr Ferwerda krijgt rondleiding over circuit Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV