Wopke Hoekstra bij Beau: "We zijn de diepe zakken flink aan het leegschudden"

Wopke Hoekstra bij Beau: "We zijn de diepe zakken flink aan het leegschudden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 28 mei terugkijken.

Minister Wopke Hoekstra praat met Beau van Erven Dorens over de diepe zakken die de Nederlandse overheid heeft en gebruikt, om de huidige financiële problemen enigszins op te vangen: "We zijn ze inmiddels al flink aan het leegschudden. Aan de ene kant is dat ongemakkelijk omdat we het ook weer een keer moeten terugbetalen. Maar ik vind het de enige juiste keuze."

Wopke Hoekstra bij <em>Beau</em>: &quot;We zijn de diepe zakken flink aan het leegschudden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van donderdag 28 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 28 mei terugkijken. Minister Wopke Hoekstra praat met Beau van Erven Dorens over de diepe zakken die de Nederlandse overheid heeft en gebruikt, om de huidige financiële problemen enigszins op te vangen: "We zijn ze inmiddels al flink aan het leegschudden. Aan de ene kant is dat ongemakkelijk omdat we het ook weer een keer moeten terugbetalen. Maar ik vind het de enige juiste keuze." Bekijk ook Beau gemist? Minister Wopke Hoekstra is trots: ''Akkoord met KLM is er bijna'' Bekijk deze video »
TV :
Wopke Hoekstra bij Beau: "We zijn de diepe zakken flink aan het leegschudden"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wopke Hoekstra bij Beau: "We zijn de diepe zakken flink aan het leegschudden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV