Hilarische sketch: Mark Rutte en Irma Sluis wonen samen maar hebben geen seks

Hilarische sketch: Mark Rutte en Irma Sluis wonen samen maar hebben geen seks

Premier Rutte en tolk Irma Sluis, het zijn twee prominente gezichten tijdens de coronacrisis. Reden voor de makers van Nieuw Zeer om de twee eens extra 'in het zonnetje te zetten' in een bijzondere sketch.

'Geen seks'
"Ik ben Mark Rutte. Overdag ben ik premier maar nu zit ik in quarantaine. En wij, dat zijn Irma en ik. Irma is natuurlijk de gebarentolk. Doe eens hamsteren......" Het zijn hilarische beelden en dan hebben ze het nog niet eens over hun niet-seksuele relatie gehad. "We hebben geen relatie. Geen seks. Niets van dat alles. Sowieso anderhalve meter afstand." Bekijk het fragment van Nieuw Zeer, met Remko Vrijdag en Martine Sandifort, hieronder.

Hilarische sketch: <em>Mark Rutte</em> en Irma Sluis wonen samen maar hebben geen seks Premier Rutte en tolk Irma Sluis, het zijn twee prominente gezichten tijdens de coronacrisis. Reden voor de makers van Nieuw Zeer om de twee eens extra 'in het zonnetje te zetten' in een bijzondere sketch. 'Geen seks'"Ik ben Mark Rutte. Overdag ben ik premier maar nu zit ik in quarantaine. En wij, dat zijn Irma en ik. Irma is natuurlijk de gebarentolk. Doe eens hamsteren......" Het zijn hilarische beelden en dan hebben ze het nog niet eens over hun niet-seksuele relatie gehad. "We hebben geen relatie. Geen seks. Niets van dat alles. Sowieso anderhalve meter afstand." Bekijk het fragment van Nieuw Zeer, met Remko Vrijdag en Martine Sandifort, hieronder. Van Nieuw Zeer zijn momenteel geen nieuwe uitzendingen te zien. Je kunt wel oude afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Doventolk beeldt 'hamsteren' uit en gaat viral: bekijk de video Bekijk deze video »
TV :
Hilarische sketch: Mark Rutte en Irma Sluis wonen samen maar hebben geen seks

Van Nieuw Zeer zijn momenteel geen nieuwe uitzendingen te zien. Je kunt wel oude afleveringen van Nieuw Zeer terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische sketch: Mark Rutte en Irma Sluis wonen samen maar hebben geen seks of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV