Cliffhanger GTST scoort slechts 663.000 kijkers, bekijk het fragment

Cliffhanger GTST scoort slechts 663.000 kijkers, bekijk het fragment

Donderdagavond werd de laatste aflevering van het seizoen van GTST uitgezonden, de zogenoemde cliffhanger. Met slechts 663.000 kijkers was het geen enorm succes maar het was dan ook een raar seizoen vanwege de coronacrisis.

Plannen prullenbak in
Doordat er al enige maanden geen nieuwe opnames meer kunnen plaatsvinden kon het plan voor de orginele seizoensfinale de prullenbak in. Ook werd ervoor gekozen om tijdelijk de vrijdagavonduitzending te skippen, zodat fans langer van de soap konden genieten. Het is overigens nog steeds onduidelijk wanneer de acteurs weer aan het werk kunnen.

Cliffhanger
Erik de Vogel, beter bekend als Ludo Sanders, liet overigens donderdag aan BuzzE weten alsnog zeer tevreden te zijn met de cliffhanger. De fans lijken het met hem eens te zijn, afgaande op de reacties op Instagram. Bekijk het fragment van GTST hieronder en oordeel zelf.

Cliffhanger <em>GTST</em> scoort slechts 663.000 kijkers, bekijk het fragment Donderdagavond werd de laatste aflevering van het seizoen van GTST uitgezonden, de zogenoemde cliffhanger. Met slechts 663.000 kijkers was het geen enorm succes maar het was dan ook een raar seizoen vanwege de coronacrisis. Plannen prullenbak inDoordat er al enige maanden geen nieuwe opnames meer kunnen plaatsvinden kon het plan voor de orginele seizoensfinale de prullenbak in. Ook werd ervoor gekozen om tijdelijk de vrijdagavonduitzending te skippen, zodat fans langer van de soap konden genieten. Het is overigens nog steeds onduidelijk wanneer de acteurs weer aan het werk kunnen. CliffhangerErik de Vogel, beter bekend als Ludo Sanders, liet overigens donderdag aan BuzzE weten alsnog zeer tevreden te zijn met de cliffhanger. De fans lijken het met hem eens te zijn, afgaande op de reacties op Instagram. Bekijk het fragment van GTST hieronder en oordeel zelf. Bekijk ook RTL Boulevard: Goede Tijden, Slechte Tijden zal na de cliffhanger veranderen Bekijk deze video »
TV :
Cliffhanger GTST scoort slechts 663.000 kijkers, bekijk het fragment

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cliffhanger GTST scoort slechts 663.000 kijkers, bekijk het fragment of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV