Femke Halsema snakt naar terras: "Maar ik moet oppassen met de inname"

Femke Halsema snakt naar terras: "Maar ik moet oppassen met de inname"

Femke Halsema heeft wel weer zin om lekker te gaan pimpelen op het terras, als dat op 1 juni weer kan. Wat gaat ze bestellen? "Ik heb wel zin in een glaasje wijn."

'Inname beperken'
Dat moet gewoon kunnen als burgemeester vindt ze: "Maar ik denk wel dat ik een beetje moet passen op de inname", zegt ze met een grote glimlach. Halsema snakt ernaar om weer met vrienden op het terras te kunnen gaan zitten. "Geniet ervan en wees voorzichtig", besluit ze. Bekijk het fragment van AT5 hieronder.

Femke Halsema snakt naar <em>terras</em>: &quot;Maar ik moet oppassen met de inname&quot; Femke Halsema heeft wel weer zin om lekker te gaan pimpelen op het terras, als dat op 1 juni weer kan. Wat gaat ze bestellen? "Ik heb wel zin in een glaasje wijn." 'Inname beperken'Dat moet gewoon kunnen als burgemeester vindt ze: "Maar ik denk wel dat ik een beetje moet passen op de inname", zegt ze met een grote glimlach. Halsema snakt ernaar om weer met vrienden op het terras te kunnen gaan zitten. "Geniet ervan en wees voorzichtig", besluit ze. Bekijk het fragment van AT5 hieronder. Bekijk ook Femke Halsema: "Wellicht nog anderhalf jaar anderhalve meter-samenleving" Bekijk deze video »
Nieuws :
Femke Halsema snakt naar terras: "Maar ik moet oppassen met de inname"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema snakt naar terras: "Maar ik moet oppassen met de inname" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV