Rare Tijden: bekijk de eerste aflevering

Rare Tijden: bekijk de eerste aflevering

De online serie Rare Tijden, over het reilen en zeilen binnen een bedrijf, speelt zich af ten tijde van de coronacrisis. Hierdoor ligt de nadruk vooral op de video vergader-app, waarin je de hoofdrolspelers met elkaar ziet communiceren. Bekijk de eerste aflevering, met acteurs als Tina de Bruin en Ferdi Stofmeel, hieronder.

<em>Rare Tijden</em>: bekijk de eerste aflevering De online serie Rare Tijden, over het reilen en zeilen binnen een bedrijf, speelt zich af ten tijde van de coronacrisis. Hierdoor ligt de nadruk vooral op de video vergader-app, waarin je de hoofdrolspelers met elkaar ziet communiceren. Bekijk de eerste aflevering, met acteurs als Tina de Bruin en Ferdi Stofmeel, hieronder. Iedere donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van Rare Tijden op hun eigen Youtube-kanaal Bekijk ook Hilarische sketch: Mark Rutte en Irma Sluis wonen samen maar hebben geen seks Bekijk deze video »
Serie :
Rare Tijden: bekijk de eerste aflevering

Iedere donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van Rare Tijden op hun eigen Youtube-kanaal

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rare Tijden: bekijk de eerste aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV