Koffietijd: Loretta en Pernille mogen weer samen presenteren

Koffietijd: Loretta en Pernille mogen weer samen presenteren

Het was een raar seizoen van Koffietijd: vanwege de coronacrisis konden de presentatrices de laatste maanden niet samen presenterenn. Voor de laatste aflevering is echter een uitzondering gemaakt: Loretta Schrijver en Pernille la Lau zitten weer ouderwets samen op de bank: "Het voelt alweer zo vertrouwd."

'Supergek'
Quinty Trustfull zit echter nog steeds in Atlanta en ook Vivian Slingerland is niet in de studio. Gelukkig zijn ze wel aanwezig via een videoverbinding. "Het voelt supergek hoor maar wel heel gezellig om het zo met z'n vieren te doen", vertelt Trustfull. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder.

<em>Koffietijd</em>: Loretta en <em>Pernille</em> mogen weer samen presenteren Het was een raar seizoen van Koffietijd: vanwege de coronacrisis konden de presentatrices de laatste maanden niet samen presenterenn. Voor de laatste aflevering is echter een uitzondering gemaakt: Loretta Schrijver en Pernille la Lau zitten weer ouderwets samen op de bank: "Het voelt alweer zo vertrouwd." 'Supergek'Quinty Trustfull zit echter nog steeds in Atlanta en ook Vivian Slingerland is niet in de studio. Gelukkig zijn ze wel aanwezig via een videoverbinding. "Het voelt supergek hoor maar wel heel gezellig om het zo met z'n vieren te doen", vertelt Trustfull. Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder. Bekijk ook Tino Martin: "Thuiszitten is niets voor mij" Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Loretta en Pernille mogen weer samen presenteren

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Loretta en Pernille mogen weer samen presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV