Lang Leve de Liefde: Nicky en Inge willen best samen in bubbelbad

Lang Leve de Liefde: Nicky en Inge willen best samen in bubbelbad

Nicky en Inge kunnen niet samen in het bubbelbad, vanwege de coronamaatregelen. Nicky baalt daar wel van maar was zijn date er überhaupt samen met hem ingestapt? "Ik denk het wel ja. Ik denk dat ik ook wel met jou in een bed had durven liggen", zegt ze. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Nicky en Inge willen best samen in bubbelbad Nicky en Inge kunnen niet samen in het bubbelbad, vanwege de coronamaatregelen. Nicky baalt daar wel van maar was zijn date er überhaupt samen met hem ingestapt? "Ik denk het wel ja. Ik denk dat ik ook wel met jou in een bed had durven liggen", zegt ze. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde: "Hij is dronken volgens mij" Bekijk deze video » Jakob geen avontuurlijke eter in Lang Leve De Liefde: ‘Kentucky Fried Chicken op Curaçao’ Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Nicky en Inge willen best samen in bubbelbad

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Nicky en Inge willen best samen in bubbelbad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV