Emma Wortelboer: "Misschien heb ik wel seks gehad met een robot"

Emma Wortelboer: "Misschien heb ik wel seks gehad met een robot"

Presentatrice Emma Wortelboer is altijd goed voor een gewaagd tv-optreden of een bijzondere uitspraak. Dat bleek maar weer eens toen ze gevraagd werd of ze ooit seks zou kunnen hebben met een robot. "Misschien heb ik al wel seks gehad met een robot. Eigenlijk is een dildo ook een soort robot", antwoordde ze. Bekijk het fragment van Vice hieronder.

<em>Emma Wortelboer</em>: &quot;Misschien heb ik wel seks gehad met een robot&quot; Presentatrice Emma Wortelboer is altijd goed voor een gewaagd tv-optreden of een bijzondere uitspraak. Dat bleek maar weer eens toen ze gevraagd werd of ze ooit seks zou kunnen hebben met een robot. "Misschien heb ik al wel seks gehad met een robot. Eigenlijk is een dildo ook een soort robot", antwoordde ze. Bekijk het fragment van Vice hieronder. Bekijk ook TV Kantine: hysterische Emma Wortelboer belachelijk gemaakt door Nicolette Kluijver Bekijk deze video » Emma Wortelboer reageert op haar eerste keer truffels: ''Omg, kijk mijn pupillen!'' Bekijk deze video »
Show :
Emma Wortelboer: "Misschien heb ik wel seks gehad met een robot"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emma Wortelboer: "Misschien heb ik wel seks gehad met een robot" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV