Chateau Meiland: Martien probeert Erica een blote tuinkabouter aan te smeren

Chateau Meiland: Martien probeert Erica een blote tuinkabouter aan te smeren

Martien Meiland komt een kringloopwinkel de meest bijzondere voorwerpen tegen. Met name een naakte tuinkabouter die zijn jas openhoudt valt hem op.

Martien hoeft de kabouter niet
De kabouter is helemaal bloot en laat weinig aan de verbeelding over. Martien roept Erica dan ook snel als hij de tuinkabouter spot. “Die is leuk voor jouw huis in Hengelo, die is enig!” Erica vindt het meer iets voor Martien. “Ik hoef het niet, nee hoor.”

Bekijk Erica's hilarische Instagram-video hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien probeert Erica een blote tuinkabouter aan te smeren Martien Meiland komt een kringloopwinkel de meest bijzondere voorwerpen tegen. Met name een naakte tuinkabouter die zijn jas openhoudt valt hem op. Martien hoeft de kabouter nietDe kabouter is helemaal bloot en laat weinig aan de verbeelding over. Martien roept Erica dan ook snel als hij de tuinkabouter spot. “Die is leuk voor jouw huis in Hengelo, die is enig!” Erica vindt het meer iets voor Martien. “Ik hoef het niet, nee hoor.” Bekijk Erica's hilarische Instagram-video hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Maxime Meiland: "Moet ik de prostitutie in?" (video) Bekijk deze video » Zien: familie Meiland reageert op spannende dag: ''Wij gaan een wijntje doen!'' Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Martien probeert Erica een blote tuinkabouter aan te smeren

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien probeert Erica een blote tuinkabouter aan te smeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV