Jan Versteegh: "Ik heb een hersenbloeding gehad"

Jan Versteegh: "Ik heb een hersenbloeding gehad"

Jan Versteegh is te gast bij de vodcast van Simon Keizer en praat daar onder andere over zijn rol als vader, zijn Instagrampagina en het feit dat hij 2,5 maand te vroeg geboren is. "Dat is best wel spannend geweest."

Hersenbloeding
Heeft hij daar in zijn latere leven last van gehad, vraagt Keizer zich af: "Ik heb een half gehoor. Ik mis aan de ene kant 80% en aan de andere 20%. Dat komt uit die tijd." Versteegh vertelt daarnaast dat hij destijds ook een hersenbloeding heeft gehad. Bekijk de hele Ik & Simon-vodcast hieronder. Het betreffende fragment vind je na 21min30.

<em>Jan Versteegh</em>: &quot;Ik heb een hersenbloeding gehad&quot; Jan Versteegh is te gast bij de vodcast van Simon Keizer en praat daar onder andere over zijn rol als vader, zijn Instagrampagina en het feit dat hij 2,5 maand te vroeg geboren is. "Dat is best wel spannend geweest." HersenbloedingHeeft hij daar in zijn latere leven last van gehad, vraagt Keizer zich af: "Ik heb een half gehoor. Ik mis aan de ene kant 80% en aan de andere 20%. Dat komt uit die tijd." Versteegh vertelt daarnaast dat hij destijds ook een hersenbloeding heeft gehad. Bekijk de hele Ik & Simon-vodcast hieronder. Het betreffende fragment vind je na 21min30. Bekijk ook Simon Keizer: "Ik heb een haartransplantatie gehad" Bekijk deze video »
Show :
Jan Versteegh: "Ik heb een hersenbloeding gehad"

Commentaar
Reageer hieronder op: 'Jan Versteegh: "Ik heb een hersenbloeding gehad"'


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV