Snelle auto's in Fast & Furious 8 vrijdag te zien bij Veronica

Snelle auto's in Fast & Furious 8 vrijdag te zien bij Veronica

Snelle auto's in <em>Fast &amp; Furious 8</em> vrijdag te zien bij <em>Veronica</em> Na het succes van Fast & Furious 7 uit 2015 kwam ook het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit: Fast & Furious 8. Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar daar komt snel verandering in.... Verleiding en auto'sAls een mysterieuze vrouw, gespeeld door Charlize Theron, Dom (Vin Diesel) verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Bekijk de trailer van Fast & Furious 8 hierboven. Fast & Furious 8 is vrijdag 29 mei om 21:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes en Pathe Thuis. Bekijk hier trailer vol actie in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw Bekijk deze video » Jason Statham is fan van Rico Verhoeven: "Nederlandse vechters zijn het best" Bekijk deze video »
Film :
Snelle auto's in Fast & Furious 8 vrijdag te zien bij Veronica

Na het succes van Fast & Furious 7 uit 2015 kwam ook het nieuwste hoofdstuk in één van de meest populaire én langstlopende filmseries ooit: Fast & Furious 8. Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar daar komt snel verandering in....

Verleiding en auto's
Als een mysterieuze vrouw, gespeeld door Charlize Theron, Dom (Vin Diesel) verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Bekijk de trailer van Fast & Furious 8 hierboven.

Fast & Furious 8 is vrijdag 29 mei om 21:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. iTunes en Pathe Thuis.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Snelle auto's in Fast & Furious 8 vrijdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV