Film Zoolander met Owen Wilson & Ben Stiller vrijdag te zien bij Comedy Central

Film Zoolander met Owen Wilson & Ben Stiller vrijdag te zien bij Comedy Central

Film <em>Zoolander</em> met <em>Owen Wilson</em> &amp; <em>Ben Stiller</em> vrijdag te zien bij <em>Comedy Central</em> Derek Zoolander, gespeeld door Ben Stiller, is het beroemdste mannelijke fotomodel ter wereld. Niet voor niets won hij drie keer achter elkaar te titel 'Model van het jaar'. Zoolander denkt die vierde titel op rij ook wel even binnen te halen, maar het loopt anders... Begin van het eindeNieuwkomer Hansel, gespeeld door Owen Wilson kaapt de prijs voor zijn neus weg. Dat lijkt het begin van het einde. Dereks vrienden laten hem zitten en hij krijgt ook geen opdrachten meer. Is het dan gedaan met zijn carrière? Bekijk de trailer van komedie Zoolander hierboven. Zoolander is vanavond, vrijdag 29 mei, om 21:40 uur te zien bij Comedy Central. Je kunt de film ook streamen via iTunes en Pathe Thuis. Bekijk de trailer van nieuwe Nolan-film TENET (27 augustus in bioscoop) Bekijk deze video » Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Film Zoolander met Owen Wilson & Ben Stiller vrijdag te zien bij Comedy Central

Derek Zoolander, gespeeld door Ben Stiller, is het beroemdste mannelijke fotomodel ter wereld. Niet voor niets won hij drie keer achter elkaar te titel 'Model van het jaar'. Zoolander denkt die vierde titel op rij ook wel even binnen te halen, maar het loopt anders...

Begin van het einde
Nieuwkomer Hansel, gespeeld door Owen Wilson kaapt de prijs voor zijn neus weg. Dat lijkt het begin van het einde. Dereks vrienden laten hem zitten en hij krijgt ook geen opdrachten meer. Is het dan gedaan met zijn carrière?

Bekijk de trailer van komedie Zoolander hierboven.

Zoolander is vanavond, vrijdag 29 mei, om 21:40 uur te zien bij Comedy Central. Je kunt de film ook streamen via iTunes en Pathe Thuis.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Film Zoolander met Owen Wilson & Ben Stiller vrijdag te zien bij Comedy Central of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV