TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad (29 mei)

TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad (29 mei)

TERUGKIJKEN: <em>persconferentie Mark Rutte</em> na ministerraad (29 mei) Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug van vrijdag 29 mei. Vandaag was er weer een ministerraad, die vooral in het teken stond van de coronacrisis. Daarna hield Mark Rutte een persconferentie en stond hij de pers te woord. Rutte blij met Tamara van ArkRutte begon met de mededeling dat hij blij is dat ze in Tamara van Ark een opvolger hebben gevonden voor minister Martin van Rijn. Verder wilde hij nog een keer de regels benaderukken die samenhangen met de versoepeling van de coronamaatregelen. Na zijn bericht kon de pers uitgebreid vragen stellen. Bekijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 29 mei. Mark Rutte: "Sportscholen en sauna's toch eerder open" (vanaf 1 juli) Bekijk deze video » Op1: Is plan Ursula von der Leyen een ‘dikke middelvinger’ naar ons Kabinet? Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad (29 mei)

Kijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug van vrijdag 29 mei.

Vandaag was er weer een ministerraad, die vooral in het teken stond van de coronacrisis. Daarna hield Mark Rutte een persconferentie en stond hij de pers te woord.

Rutte blij met Tamara van Ark
Rutte begon met de mededeling dat hij blij is dat ze in Tamara van Ark een opvolger hebben gevonden voor minister Martin van Rijn. Verder wilde hij nog een keer de regels benaderukken die samenhangen met de versoepeling van de coronamaatregelen. Na zijn bericht kon de pers uitgebreid vragen stellen.

Bekijk hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte van vrijdag 29 mei.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte na ministerraad (29 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV