Pandababy uit Ouwehands Dierenpark nu 4 weken oud: bekijk de schattige beelden

Pandababy uit Ouwehands Dierenpark nu 4 weken oud: bekijk de schattige beelden

Bekijk hier hoe de babypanda er net na de geboorte uitzag.

Het is nog maar een maand geleden dat er in Ouwehands Dierenpark een kleine panda is geboren. Dit is een unieke gebeurtenis en het gaat gelukkig goed met de pandababy, zo is te zien op nieuwe beelden.

Baby lijkt steeds meer op echte panda
Een van de verzorgsters uit Ouwehands Dierenpark geeft in een video een update over hoe het nu met de babypanda gaat. Het beestje groeit flink en gaat er steeds meer als een echte reuzenpanda uitzien.

Bekijk de schattige beelden van de pandababy in de video hieronder.

<em>Pandababy</em> uit Ouwehands Dierenpark nu 4 weken oud: bekijk de schattige beelden Bekijk hier hoe de babypanda er net na de geboorte uitzag. Het is nog maar een maand geleden dat er in Ouwehands Dierenpark een kleine panda is geboren. Dit is een unieke gebeurtenis en het gaat gelukkig goed met de pandababy, zo is te zien op nieuwe beelden. Baby lijkt steeds meer op echte pandaEen van de verzorgsters uit Ouwehands Dierenpark geeft in een video een update over hoe het nu met de babypanda gaat. Het beestje groeit flink en gaat er steeds meer als een echte reuzenpanda uitzien. Bekijk de schattige beelden van de pandababy in de video hieronder. Babypanda geboren in Ouwehands Dierenpark: bekijk de beelden Bekijk deze video » Viral: Bekijk knuffelende reuzenpanda en pasgeboren panda in Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video »
Amusement :
Pandababy uit Ouwehands Dierenpark nu 4 weken oud: bekijk de schattige beelden

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pandababy uit Ouwehands Dierenpark nu 4 weken oud: bekijk de schattige beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV