Zonnig weer met Pinksteren: Zet de barbecue maar klaar

Zonnig weer met Pinksteren: Zet de barbecue maar klaar

Op Tweede pinksterdag gaan de terrassen weer open. Kunnen we op deze dag zonnig weer verwachten of is het bewolkt? Weerplaza vertelt het ons in de onderstaande video.

Zonnig weer met <em>Pinksteren</em>: Zet de barbecue maar klaar Op Tweede pinksterdag gaan de terrassen weer open. Kunnen we op deze dag zonnig weer verwachten of is het bewolkt? Weerplaza vertelt het ons in de onderstaande video. Zet de barbecue en het zwembadje maar vast klaar, want het wordt een pinksterweekend met volop zon en warme temperaturen. Van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni voorspelt Weerplaza dat het kwik tot ruim boven de twintig graden stijgt. Naast een gezellige barbecue in de tuin, kun je dus ook maandag 1 juni weer het terras op! Bekijk hierboven het weerbericht van Weerplaza voor zondag 31 mei en maandag 1 juni.
Weer :
Zonnig weer met Pinksteren: Zet de barbecue maar klaar

Zet de barbecue en het zwembadje maar vast klaar, want het wordt een pinksterweekend met volop zon en warme temperaturen. Van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni voorspelt Weerplaza dat het kwik tot ruim boven de twintig graden stijgt. Naast een gezellige barbecue in de tuin, kun je dus ook maandag 1 juni weer het terras op!

Bekijk hierboven het weerbericht van Weerplaza voor zondag 31 mei en maandag 1 juni.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zonnig weer met Pinksteren: Zet de barbecue maar klaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV