Bekijk beelden van rumoerige derde relnacht in Minneapolis

Bekijk beelden van rumoerige derde relnacht in Minneapolis

Voor de derde nacht op rij is de Amerikaanse stad Minneapolis het strijdtoneel geweest van brandstichtingen, plunderingen en vandalisme.

De rellen volgen op de dood van een zwarte man door toedoen van een witte agent. Correspondent Karlijn van Houwelingen bericht vanuit de VS voor Het AD. "Het zag er niet mooi uit, de afgelopen nacht", zegt Karlijn.

Bekijk enkele beelden van de rumoerige nacht in het Het AD-fragment.

Bekijk beelden van rumoerige <em>derde relnacht</em> in <em>Minneapolis</em> Voor de derde nacht op rij is de Amerikaanse stad Minneapolis het strijdtoneel geweest van brandstichtingen, plunderingen en vandalisme. De rellen volgen op de dood van een zwarte man door toedoen van een witte agent. Correspondent Karlijn van Houwelingen bericht vanuit de VS voor Het AD. "Het zag er niet mooi uit, de afgelopen nacht", zegt Karlijn. Video: protest Minneapolis na dood George Floyd loopt uit de hand Bekijk deze video » Beelden plunderingen warenhuis Minneapolis: Chaos na dood George Floyd Bekijk deze video » Bekijk enkele beelden van de rumoerige nacht in het Het AD-fragment.
Nieuws :
Bekijk beelden van rumoerige derde relnacht in Minneapolis
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van rumoerige derde relnacht in Minneapolis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV