Kinderen In Oorlog: Hanneke Groenteman herkende ouders niet meer na oorlog

Kinderen In Oorlog: Hanneke Groenteman herkende ouders niet meer na oorlog

Hanneke Groenteman is een van de bekende Nederlanders die in de serie Kinderen In Oorlog een boekje opendoet over hoe zij de Tweede Wereldoorlog beleefde. Zo vertelt ze openhartig over hoe ze na de oorlog herenigd werd met haar ouders, maar dat zij ze niet herkende en in eerste instantie bij haar onderduikgezin wilde blijven.

Bekijk het fragment en de reactie van Hanneke Groenteman hierop in de video van het AD hieronder.

De laatste aflevering van Kinderen in Oorlog is zondag 31 mei om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen in Oorlog terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kinderen In Oorlog</em>: Hanneke Groenteman herkende ouders niet meer na oorlog Hanneke Groenteman is een van de bekende Nederlanders die in de serie Kinderen In Oorlog een boekje opendoet over hoe zij de Tweede Wereldoorlog beleefde. Zo vertelt ze openhartig over hoe ze na de oorlog herenigd werd met haar ouders, maar dat zij ze niet herkende en in eerste instantie bij haar onderduikgezin wilde blijven. Bekijk het fragment en de reactie van Hanneke Groenteman hierop in de video van het AD hieronder. De laatste aflevering van Kinderen in Oorlog is zondag 31 mei om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Kinderen in Oorlog terugkijken bij Gids.tv. Kinderen in Oorlog: Hanneke Groenteman vertelt over heldhaftige pleegvader Bekijk deze video » Jeroen Krabbé in Kinderen in Oorlog: "Kan niet vertellen wat ik heb meegemaakt" Bekijk deze video »
TV :
Kinderen In Oorlog: Hanneke Groenteman herkende ouders niet meer na oorlog


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kinderen In Oorlog: Hanneke Groenteman herkende ouders niet meer na oorlog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier