Ellie Lust is lekker bruin geworden: ‘Ik ben nu even zonder werk helaas’

Ellie Lust is lekker bruin geworden: ‘Ik ben nu even zonder werk helaas’

<em>Ellie Lust</em> is lekker bruin geworden: ‘Ik ben nu even zonder werk helaas’ Ellie Lust videobelt met Splinter Chabot over een zin die haar altijd is bijgebleven. Maar het valt Splinter meteen op dat Ellie wel heel erg bruin is geworden, en dat ziet Ellie zelf ook ineens. “Ik ben nu even zonder werk helaas, maar nodig om deze crisis aan te kunnen met z'n allen. En dat betekent dat ik heel veel buiten ben.” Bekijk de hele video van Splinter Chabot en Ellie Lust hierboven. Ellie Lust reageert op hevige kritiek Veronica Inside: ‘Prima, ik vind dat niet erg’ Bekijk deze video » Zien: "meneer Ellie Lust" jaagt agressief op buitenlandse drugsbendes Bekijk deze video »
Entertainment :
Ellie Lust is lekker bruin geworden: ‘Ik ben nu even zonder werk helaas’

Ellie Lust videobelt met Splinter Chabot over een zin die haar altijd is bijgebleven. Maar het valt Splinter meteen op dat Ellie wel heel erg bruin is geworden, en dat ziet Ellie zelf ook ineens. “Ik ben nu even zonder werk helaas, maar nodig om deze crisis aan te kunnen met z'n allen. En dat betekent dat ik heel veel buiten ben.”

Bekijk de hele video van Splinter Chabot en Ellie Lust hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ellie Lust is lekker bruin geworden: ‘Ik ben nu even zonder werk helaas’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV